22 December 2012

minggu terakhir

dh nk abes tahun? like serius nk abes.. gilak!

mase berlalu pantas sekali... januari ke december mcm belalu xsmpai 6 bulan.. tak trase.. bulan berganti bulan aku kire dgn tarik gaji.. dpt gaji tiap2 awai bulan.. oh yaa.. bulan dh bertukar.. haha!

azam tahun nie langsung xde yg lekat.. busuk sungguh.. angan2 tinggai angan2.. kekal di citu dan kekal sbagai angan2 2012 xleh nk jdik azam.. hahahaha..

tahun hadapan aku masih tak ade punye sasaran.. haha.. malas nk meletakkan ape2 yg best tahun depan.. maybe aku buat2 cool and merase kan hidup aku nie best sgt2 and terus ok kan aje hidup..
kalau tak asyik nk mengomel, asyik nk ckp hidup aku xbest.. haha.. umor mcm budak bru 17thun yg boleh mintak duet ngan mak pok lgi tok beli ape2.. jgn berangan kan ape2!!

hahahahahaahaha..

aku perlu keep on ketawa kan diri sndri sbb tak penah dpt nk ape yg aku nak.. so termotivasi lah ckit.. wpon cume 5minit.. atleast aku redha and letak sasaran diri ckit.. xde lah idup asyik melata aje.. bapok bosan nye.. haha!

tahun depan tak byk agenda di susun.. masih berangan dengan band yg akan dtg wpon xcheck pn band ape yg bakal dtg.. =)

and aku berangan kalau aku boleh nk tgk bruno mars!! bhahahhaahahahhahahahaha.. sile saksikan :



haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =DD


No comments: