27 December 2010

sabtu yg teruja muje

aku dh lame gak bergolek2 saje di umah sbb malas nk kuar.. and seperti biase kalu dh 26hb pastinye masing2 berpoket tebal and aku ngan D sebuk jugak nk berjalan2 menghabiskan duet.. haha~
and die decide nk ke MID VALLEY sbb Kc and Mal pon ade kt sane.. leh lah jugak jumpe kejap2.. and mlm decide nk karak - OK bersame dieorg2 =))

and akhirnye aku beli sepasang wedges (kentang yg sedap dimakan) and dipakai di kaki, sekeping DVD konsert Radiohead, and kongsi ngan D beli DVD kartun kegemaran kamii... yeahh =DD **terbang duet aku..
and D shoping baju tuk Nia and sepasang kentang jugak utk die, baju dan lain2... sakann!! akibat lupe kami hanye menaiki sebijik ferrari kan... shoping xhengat duniaa nie... aku berjage2 jugak.. takut sengkek ditgh bulan...

my D belanje makan Kenny, and aku rse maybe akibat tidu yg xbrape terurus and sakit2 skrg aku jdik x bernafsu nk makan sgt... terase nk minum aje.. dat Tangy chicken pasta ke hape yg aku oder mmg serius xkena dgn tekak aku... tgk D makan sedap aje.. yg leh di puji hanyer lah coslow dieorg.. sedapp!! kalu aku tahu ajak D makan pizza aje... and die plak xleh makan cheesee.. tu yg payahh tue.. hukhuk...

balik tue lepak Tomyam 3000, port dieorg2... gelak2 and decide nk gerak p karak - OK... last2... urm...

balik dri kejadian, aku yg lapar di ajak oleh si uncit tuk makan2 yg Lotus depan Mj tue.. kami pon beramai2 makan2 dgn senang atie kt sane... Nan cheese die sedap jugak... nanti sy mau pegi makan sane lagi.. wpon lately asyik lepak mamak aje xpenah plak tergerak nk oder nan... hehehe...

ape2pon.. aku balik dgn senang atii =) thanks for dat beautiful day, senang dpt ubat ketawa dri dieorg... and xtahu bile lagi leh ketemuk... tcare <3


 edisi belagak 1... bahahhahahaahhahah~

ps - xpuas jumpe KC dat day... kiteorg bz shoping, die bz dating ngan mal... oh lindu nye =)

2 comments:

kc qasedah said...

KALAU TADE HAL,1 JAN JUMPE LG YEH! HEHEHE :) RINDU AWAK JUGAKKK.

ckindollah said...

betoiiii.... nanti kite jumpe lagii k =DD