04 May 2011

memperkenalkan

aku dh lame xkasik tau pasai haiwan2 kt umah haku.. nie nk habaq mai yang kt umah ade 4 ekor lagi ank kucin and kompom2 dieorg ank si Kim skali lagi.. bahahhahhaha.. Mia and Jack2 dh besau pnjg **wpon xde lah jdik panjang mane pon tpi mmg dh besau jugak lah..

and dis time 2 jantan, 2 betina.. tpi yang jantan xencem mcm jack2 mase kecik, maybe sbb lahir 4 so dieorg jdik kecik lah ckit.. 2 betina name Bella and Caca **penangan tgk chite Cinta Mashanda lah nie.. =DD yang jantan kasik name kmpong aje.. si Tom atau name sebenarnye Tompok and Abg Yen.. =DD so xglamor.. sory boys.. =DD

skrg nie dh ade aktivity berlari di dlm umah, ataupon lebih kpade mensemakkan bilik haku yang sedia semak.. huhu~ actually last 2 ke 3 minggu lepas dieorg nie gemuk jugak tpi sbb Kim dh xde susu @ kekeringan susu dieorg jdik skinny ckit.. sedih kot haku tgk.. **menetek tpi mcm isap putin aje.. sedih haku tgk budak2 tue kelaparan and haku ajar dieorg minum susu lembu jilat sndri lah.. how come lah haku plak nk kasik susu botol.. xmau2... jilat sndri lah jawab nye..

and skrg nmpak dh membina balik badan masing2, kasik susu lembu setiap hari kan.. hope dieorg okey and xde yang alahan pada susu lembu.. **ade ke kucin alahan susu?? entah..

nie gmbr budak2 comel kt umah :




ps - ade org nk kasik Siam mate biru plak nie.. sepasang lagiii... **mama dh tau tpi nmpak ok aje.. =DD

2 comments:

kc kasedah said...

comel nye makhluk tuhannnnn nehhh :) kakkkk,nak satuuu! ehek ehek ehek ~

NurDeezya said...

comel comel ^_____^ geram lak ..hehehehehehe..mesti manja kannnnn...heheheh