09 January 2011

sedang mencarik inspirasi tuk bilik

aku antara manusia yg suke g berangan2 di IKEA... tipu lah sebagai org duk KL, and berjiwa wanita tidak ade minat langsung nk p jalan2 kt sane kan... bahahahaahahha... even aku suke makan meatball dieorg.. heavenly heaven.. lame nye xg sane.. sejak2 xde mase dan xde kenderaan yg boleh membawa sy ke sane.. T_T

nk jdikan chite umah aku sedang dipcah2 kan, tmbh dapur.. sebenarnye aku harap sgt2 bilik aku x diusik sbb aku malas gilak nk alih2 barang aku yg berlambak... baju2, bku2.. tu x chite brg2 yg dh menjeruk dah membudu bawah katil aku lagi... waaaaaaaaaaaaaaaa...
minggu nie juga aku kena setelkan, clearkan bilik.. mama dh warning dri minggu lepas lagi... tpi tue lah, aku nie ambek mase tuk masuk kan dri dlm benda2 yg baru.. so slow gile... even aku xkuarkan 1 brg pon dri blik aku lagii... padahal, dinding sebelah dh naik, dh ade atap pon... bahahhahahhahahaa...

OK, disbbkan oleh itu aku kena cat bilik sndri.. merah mcm best aje... biru pekat pon mcm cool.. hijau pon mcm chillaxxkan... nk biarkan so xtahu lagi  kot.. katil nk spray kaler puteh... pink gelap pon cntek gak.. tgk lah nk jdik mcmane nanti... aku xde merancang ape2... just aku nk letak 1 kabus mcm notice board skolah tue sebesau2nye dlm bilik aku.. no more selotep kt dinding.. hahaha... gmbr2 semua nk letak kt board.. americaa ckit!! bahahhahhhahahaha..

itu ajelah kot perancangan tuk bilik aku... tukar cat dri puteh ke warne2 idaman and SIAP!!

so here ade smple2 dri IKEA yg aku suke jugak lah, xbrape suke sgt pon.. tpi idea lah jugak nie.. ehehehhee.. so blur akibat letih2 di ari minggu =))




sesuai jugak lah tuk warge emas mcm aku niehh... PINK pon antara warna yg naik dlm carta.. so STAY TUNE tuk tau resultnye...

ps - dh xde rase INLOVE lagi.. damn it!!...

2 comments:

kc qasedah said...

oh aku suka kalau bilik aku sorang kaler hitam putih atau putih merah n brg2 dlm bilik semuanya nmpk unik.
then kalau da kawen,aku nak bilik aku kaler purple / pink / atau gold sbb nak timbulkan suasana romantis. cewahhhhh!

ckindollah said...

aku rase merah mmg wrne yg sexyy lor.. suke..
even dh kawen pon aku suke berangan kan cadar warne merah.

so sexyy yooo... =))
bile nie aku pilih pink pekat...
bahahhahahaha.. sexy soran~