11 September 2011

after 2 years

pejam pelik pejam pelik... dh 2 thun haku berjalan secare sohang2... gile lah... haku ingtkan haku xkan terus menyingle smpai 2 thun dan seterusnya... rupenye atie haku masih belom boleh nk try2 cube2 menerima sape2...

dasyat tue...
wpon sbelom kedatangan die haku jugak lekat xlekat dgn lelaki lain... tpi bile ngan dewa ku semua berubah drastik!

and adenye haku skrg, keras atie nye haku skrg atas dorongan dan ckp2 dri die yang semestinya terus menjdi suara2 yang mendorong haku dan mengerakkan kan haku muski pon dh 2 thun tak bersame...

gile lahh~

bnyk manis nye...
maybe sbb itu juga haku takut @pon tak gamak mereplacekannye dgn kenangan baru... haha..
tpi haku kuat dh skrg...
berjalan sndri lebih baik dri kecewa mati berkali2
xde istilah lonely lah babe, kawan2 ade kan... even anak2 haku berbelas2 ekor...
kesah ape pada hidup menyingle.. kan? bahahahahahaha..

lagipon disekeliling haku xde sape lgi yg pndai mengambil hati, xde sape lagi yg buat haku terase nk syg die lebih... so lebih baik begini... =)
and haku lebih takut kalu yang dtg semata2 hanye nk main kan cinta, mainkan atie dan perasaan...
ngeri nyah~

buat awak,
thanks utk semua memori manis, memori gile kite kan kan? hehe~
moge yg baik2 dtg kepada kamu
jage dri yer =)


ps - gile lah 2thun dh kot... masih diulik kenangan lalu....

No comments: