09 November 2010

hate hate #8

semua yg berkaitan SUSU dan bau SUSU


aku xtahu nape aku akan mual and sedikit muntah bile berkaitan ngan susu.. skrg nie kena bancuh susu tuk ank so aku kena tahan tekak.. tutup idung smbil bancuh.. DAMN!!
knape susu itu sgt busuk di idung aku...
aku tgk org lain chill aje, lagi pon minum susu kan sehat... siap ade yg minum susu lembu freshh lah, susu kambing aaa.. mcm2 susu.. kire aku nie dh kurang 1 nikmat dunia sbb benci gile ngan susu..
xyah kate minum lah, bau pon dh terase nk muntah..

adekah sbb aku dh terlalu lame membotolkan susu.. bahahahahahhaha.. nie chite lawak pasaii aku, sbb aku sgt2 lah manje.. almaklum lah anak sulung yg jauh ngan adik.. **suke perasan aku ni ank tunggal...
aku stop betoi2 minum susu lepas darjah 2.. tu die haihh.. masuk tadika, dh bantai bancuh sndri.. bahahahha... ingt lagi, dulu kalu ade org dtg umah sorok2 botol.. malu lah kunun.. dlm atii, cepat2 lah dieorg ni balik.. aku nk bantaii susu nie.. =DDDD
and utk memberhentikan aku dri minum susu botol, mama sorokkan botol kesayangan aku tue and bile susu dh basi die kasik suruh aku bau.. ambek ko.. terus TRAUMA 7 keturunan.. aku terus xleh bau susu sbb terbayang2kan bau susu basi tue smpai skrg... =p

nk kate agak2 LAME ASS lah aku nie.. tpi xkire lahh.. aku mmg xkan sentuh susu.. melainkan kalu die dh jadik KEJU.. hehehehe.. padahal itu pon konsider susu busuk jugak... tpi nape bau cheesee sedap aje..
kenape tue kite xtahu lah kan... =DDD

ps - susu rase coklat pon xde bau meloyakan.. so pelikk~

2 comments:

kc qasedah said...

susu la sedappp :) aku mmg suka gilaaa ngn susu. ape jenis susu ok je bg aku. yogurt lg nyum2 :)

ckindollah said...

hohoohohooh..
jgn lah...

even aku sebut perkataan tu pon aku leh mual..
hehehehe...
yogurt kalu dh cmpur2 perisa boleh2 aje lah.. xsedap pon~